Ostvarite pravno na 50% popusta prva 3 meseca Kliknite ovde i popunite formular

eFakture - elektronske fakture

Kompletno softversko rešenje za upravljanje eFakturama

Softver ekompanija nudi neograničeni broj eFaktura koje možete slati na SEF ili na e-mail klijentima u svim paketima

Ilustracija programa

U skladu sa preporukama ministarstva finansija Republike Srbije

Poverenje nam je pružilo više od 2300 kompanija

Logoi firmi koje koriste aplikaciju

Kako funkcioniše naš program za e fakture

Neograničen broj ulaznih i izlaznih e faktura

Jedini na tržištu ne ograničavamo korisnike po broju faktura.
Kreirajte neograničeni broj eFaktura koje možete slati putem mejla ili na SEF, a cena paketa će ostati ista.

Primer elektronske fakture

Automatska sinhronizacija ulaznih faktura i svih statusa

Ulazne fakture se automatski pojavljuju u programu. Statusi ulaznih faktura se automatski sinhronizuju. Odobravanjem ulazne fakture formira se finansijska kartica kupca i knjiga ulaznih racuna.

Finansijska kartica

Praćenje finansija, uplata i isplata

Aplikacija je integrisana sa svim bankama koje posluju u Srbiji.
Izvode banaka vrlo jednostavno možete pregledati i povezati sa fakturama.

eKompanija ERP moduli

Aplikacija je potpuno konfigurabilna. Moguće je uključiti ili isključiti delove aplikacije u zavisnosti od delatnosti i potreba Vaše kompanije.

Logoi firmi koje koriste aplikaciju

Veleprodaja

Kompletno softversko rešenje za delatnost veleprodaje

Uskoro detaljnije
Logoi firmi koje koriste aplikaciju

Maloprodaja

Fiskalna kasa li praćenje lagera u realnom vremenu

Uskoro detaljnije
Logoi firmi koje koriste aplikaciju

Arhivska knjiga

Softversko rešenje za dokumente i arhivksu knjigu

Isprobajte potpuno besplatno

Isprobajte demo verziju programa potpuno besplatno prvih 14 dana bez ugovorne obaveze.
Nakon isteka probnog perioda niste u obavezi da nastavite sa korišćenjem.

Ilustracija programa
Elektronske fakture
specijalizovane za

eFakture paušalci

Specijalizovani paket za paušalce po snizenoj ceni za mali broj faktura.

Elektronske fakture za preduzentike

Specijalizovani paket za preduzetnike po snizenoj ceni za mali broj faktura.

Zakon o elektronskom fakturisanju i obaveza izdavanja elektronskih faktura

Sa početkom januara, 2023. godine, obavezu za izdavanjem elektronskih faktura imaju:

01

Subjekti koji pripadaju privatnom sektoru, a koji su ujedno i dobavljači robe odnosno proizvoda ili su dobavljači usluga subjektima koji pripadaju kako privatnom, tako i javnom sektoru;

02

Subjekti koji pripadaju javnom sektoru, a koji su ujedno i dobavljači robe odnosno proizvoda ili su dobavljači usluga subjektima koji čine privatni i javni sektor;

03

Kao i oni koji imaju poresku punomoć u ime stranih lica u Republici Srbiji, u smeru propisa i zakona koji uređuju PDV, po osnovu razmene dobara i usluga sa privatnim i javnim sektorom.

White curved lines, from the bottom up.

Ukoliko spadate u jednu od navedenih kategorija, potreban Vam je informacioni posrednik.

Informacioni posrednik, kao što je eKompanija, je pravno lice koje ima saglasnost ministarstva nadležnog za poslove finansija, za obavljanje poslova izdavanja, evidentiranja, obrade, slanja, primanja i čuvanja elektronskih faktura i prateće dokumentacije za privredne subjekte.

eKompanija

Portal za e fakture

Na lak i jednostavan način prilagodite svoje poslovanje Zakonu o elektronskom fakturisanju bez rizika i gubitka resursa.

Kreiranje XML fajla po UBL 2.1 standardu i slanje izdatih e-faktura u Sistem elektronskih faktura (SEF)je automatizovano;

Preuzimanje primljenih e-faktura iz Sistema elektronskih faktura (SEF) je automatizovano

Neograničen broj slanja i primanja e-faktura. Cena mesečnog paketa je sve što ćete platiti za taj mesec bez obzira na broj primljenih i poslatih faktura

Garantujemo smanjenje troškova slanja faktura. Troškovi slanja faktura na dosadanšnji način će otplatiti cenu mesečnog paketa eKompanije

eKompanija je zaštićen sistem koji omogućava da podaci Vašeg poslovanja i arhivirani elektronski računi budu na dohvat ruke

Na raspolaganju Vam je podrška putem korisničkog servisa dostupnog svakim radnim danom od 8 do 16h

Demo efakture

Imate mogućnost da svoje poslovanje na najbrži i najlakši mogući način prilagodite Zakonu o elektronskom fakturisanju , tako što ćete prepustiti tehničkoj podršci eKompanije da sve zahtevnije korake odradi zajedno sa Vama.

Nakon prijave, kontaktiraćemo Vas u kratkom roku i dogovoriti se oko termina za pregled neobavezujuće prezentacije eKompanija aplikacije.

Prezentacija je besplatna, traje do 30 minuta ili duže ukoliko to zahtevate.

Nakon završene prezentacije niste u obavezi da kupite program.

Poslednji blogovi

Vidi sve
obavezni elementi elektronskih faktura

Obavezni elementi elektronskih faktura

Svaka e-faktura koja se izda, slično fizičkim računima, mora da ima određen standardizovan izled i elemente. Elementi elektronske fakture koji treba da se nađu na e-fakturama su zakonski određeni, u Zakonu o porezu, Zakonu o elektronskom fakturisanju i Pravilniku o elementima elektronske fakture.

faktura ili profaktura

Šta je profaktura?

U poslovnom svetu, jedan od dokumenata koji se koristi jeste i profaktura. Profaktura se često naziva i predračun ili predračunski račun. Pa ako se bavite poslovanjem treba da znate i ulogu profakture u poslovanju, kao i njenu razliku u odnosu na fakturu.

Najčešće postavljana pitanja

Ako niste našli odgovor i dalje imate pitanje, pisite nam nainfo@ekompanija.com

Kako funkcioniše besplatna probna verzija od 14 dana?

Dobijate neograničen pristup softveru eKompanija kroz našu 14-dnevnu besplatnu probnu verziju, bez ugovora. Čak dobijate i besplatnu podršku putem telefona i e-pošte u slučaju da imate pitanja o podešavanju naloga. Tako je, besplatni probni period vam daje pristup svim našim neograničenim funkcijama fakturisanja, funkcijama troškova, mobilnoj aplikaciji eKompanija, izveštajima o poslovnim finansijama i onoliko naplativih klijenata koliko vam je potrebno. U suštini, dobijate sve funkcije koje su potrebne rastćem biznisu kako bi nastavio da raste.

Šta se dešava nakon mog besplatnog probnog perioda?

Uz besplatnu probnu verziju, eKompaniju možete koristiti besplatno 14 dana. Nakon što probni period istekne, možete birati između nekoliko eKompanija paketa. Ako niste spremni da se pretplatite, nema problema. Ukoliko to želite, Vaše fakture, izvodi, kupci, dobavljači i drugi podaci biće bezbedno uskladišteni u slučaju da kasnije odlučite da nadogradite a ukoliko to želite podaci će biti obrisani. Ako se pitate „koliko košta eKompanija?“ Sve informacije pronađite na Cenovnik stranici.

Da li treba da instaliram neki softver?

Softver eKompanija i sve funkcije eKompanija softvera su 100% zasnovane na vebu, što znači da im možete pristupiti bilo gde. Nije potrebno instalirati softver na vašem računaru. Možete čak da koristite eKompanija softver na svom tabletu. Međutim, ako želite da pristupite softveru eKompanija na svom mobilnom uređaju, moraćete da instalirate besplatnu Android aplikaciju. Vaš nalog će se sinhronizovati sa aplikacijom, tako da je sve što vidite na telefonu isto kao i na desktop verziji.

Da li mogu da vodim više kompanija sa jednom korisničkim nalogom?

Da, možete da vodite više kompanija sa jednim korisničkim nalogom i lozinkom. Kada se ulogujete u Vaš ekompanija nalog, jednostavno možete prebacivati sa jedne kompanje na drugu direktno iz aplikacije bez potrebe da se izlogujete.

Da li su moji podaci bezbedni?

eKompanija štiti vaše lične podatke. Za sigurnost transakcija koristimo protokol Secure Sockets Laier (SSL), koji šifruje sve informacije kao što su informacije o fakturama ili o izvodima koje dobijate od banke. Proces šifrovanja štiti vaše podatke tako što ih šifruje pre nego što nam se pošalju sa vašeg računara. Pored toga, rezervna kopija vaših podataka se pravi automatski, tako da uvek možete da ostanete povezani i ažurni.

Šta podrazumeva besplatna podrška i pomoć oko izrade eFaktura

Uvek vam je na raspolaganju agent tehničke podrške koji se u svakodnevnom radu sa klijentima susreće sa različitim izazovima prilikom izrade eFaktura. Iskustvo koje je naša tehnička pomoć stekla u radu sa preko 3000 kompanija Vam je na raspolaganju svakodnevno i to bez novčane naknade

Šta neograničeni broj faktura znači za moj biznis?

Odlučni smo u tome da ne ograničavamo i ne delimo korisnike po broju faktura. Bez obzira na to da li imate 5 ili 5000 faktura mesečno, cena Vaše licence ostaje ista.

Da li knjigovodja može da pristupi programu?

Komunikacija između knjigovodje i vas nikad nije bila jednostavnija. Ukoliko želite, imate mogućnost da knjigovodji date pristup aplikaciji. Na taj način, knjigovodja besplatno može da preuzme jednu ili više faktura odjednom u .PDF ili .XML formatu i dalje ih proknjiži u svom knjigovodstvenom programu.

Da li je potrebno da proveravam stanje na portalu SEF?

Ne. Nakon registracije u ekommpaniju, naša tehnička podrška će zajedno sa Vama odraditi sva potrebna podešavanja. Sve statuse ili promene na SEF portalu će automatski biti vidljive u aplikaciji iste sekunde.

Da li mogu da unesem šifarnik usluka i robe?

Da, šifarknik možete popuniti ručno ili uvozom šablona uz pomoć naše tehničke podrške.

Da li program obezbeđuje poreska oslobađanja

Da, Aplikacija je u potpunosti usklađena sa zakonom

Da li mogu da unesem IBAN I SWIFT?

Da, moguće je uneti informacija plaćanja kako za devizne tako i za dinarske fakture

Da li mogu da vidim ko nije platio?

Da, možete pratiti statuse plaćanja izlaznih i ulaznih faktura

Isprobajte besplatno i uverite se sami.

eKompanija aplikacija može da odgovori na jedinstvene izazove, potrebe i interesovanja vašeg poslovanja.