Digitalizujte vašu kompaniju

Vaše rešenje za
e-Fakture

Zakonom o elektronskom poslovanju, svi privredni subjekti su u obavezi da do kraja 2022. godine pređu na sistem elektronskog fakturisanja. Elektronsko fakturisanje podrazumeva izdavanje, primanje i arhiviranje e-faktura u skladu sa srpskim standardom elektronskog fakturisanja, za šta je potrebno korišćenje softvera informacionog posrednika odobrenog od strane Ministarstva finansija.

Isprobajte demo verziju programa na 30 dana. Potpuno besplatno!

Ukoliko se odlučite za eKompaniju, spremili smo Vam odličnu ponudu.

Za više informacija, pozovite +381 60 669 93 61

Kvačica u krugu dekoracija

U skladu sa preporukama ministarstva finansija Republike Srbije

eKompanija je poslovni program napravljen u skladu sa preporukama Ministarstva finansija Republike Srbije i Zakonom o elektronskom fakturisanju. Podaci o pravnim licima se dopremaju direktno iz sistema NBS.

laptop sa računom koji izlazi iz ekrana, ilustracija

Šta je elektronska faktura?

Elektronska faktura (e-faktura, e-račun) sadrži sve elemente koje je zakon primenjivao za štampane fakture, s jedinom razlikom, a to je da mora biti poslata putem informacionog posrednika i arhivirana u SEF, bez potrebe za štampanjem i slanjem poštom.

Elektornskim fakturisanjem se smanjuje vreme neophodno za izradu fakture, smanjuju se administrativni troškovi, a ubrzava vreme naplate, čime se povećava likvidnost preduzeća.

Pročitajte više o e-fakturama

eKompanija

eKompanija - rešenje za
e-fakture

eKompanija je poslovni program napravljen u skladu sa preporukama ministarstva finansija Republike Srbije i zakonom o elektronskom fakturisanju.

 • Ilustracija kvačice (checkmark)

  Kreiranje XML fajla po UBL 2.1 standardu i slanje izdatih e-faktura u Sistem elektronskih faktura (SEF) je automatizovano

 • Ilustracija kvačice (checkmark)

  Preuzimanje primljenih e-faktura iz Sistema elektronskih faktura (SEF) je automatizovano

 • Ilustracija kvačice (checkmark)

  Neograničen broj slanja i primanja e-faktura. Cena mesečnog paketa je sve što ćete platiti za taj mesec bez obzira na broj primljenih i poslatih faktura

 • Ilustracija kvačice (checkmark)

  Garantujemo smanjenje troškova slanja faktura. Troškovi slanja faktura na dosadanšnji način će otplatiti cenu mesečnog paketa eKompanije

 • Ilustracija kvačice (checkmark)

  eKompanija je zaštićen sistem koji omogućava da podaci Vašeg poslovanja i arhivirani elektronski računi budu na dohvat ruke

 • Ilustracija kvačice (checkmark)

  Na raspolaganju Vam je podrška svojim korisničkim servisom dostupnim u svakom momentu, 24/7

eKompanija paketi

Odaberite paket po meri svoje kompanije

 • €20/mesečno
  e-fakture
  Primajte i šaljite neograničeni broj e-faktura u sistem elektronskih faktura (SEF) u skladu sa Zakonom o elektronskom fakturisanju.
  Ilustracija grupe korisnika
  2 korisnika

  + besplatan pristup knjigovođi

 • €30/mesečno
  Preduzetnik
  Koristite sve pogodnosti eKompanija programa. Idealno za preduzetnike.
  Ilustracija grupe korisnika
  2 korisnika

  + besplatan pristup knjigovođi

 • Detaljnije o eKompanija paketima →

  eKompanija YouTube

  Uputstvo za upotrebu eKompanija softvera

  Pogledajte video snimke na kojima smo prikazali korišćenje određenih segmenata našeg softvera.

  Krug u krugu dekoracija

  Najčešće postavljana pitanja

  Ilustracija upitnikaŠta je eKompanija i zašto mi je potrebna?Indikator da li je sekcija otvorena i odgovor prikazan ili ne

  eKompanija je najkompletniji softver za elektronsko fakturisanje koji Vam pomaže da kreirate, šaljete, skladištite, primate fakture, pratite troškove i plaćanja i kreirate različite vrste izveštaja.

  30 dana BESPLATNOG korišćenja!

  Isprobajte eKompaniju
  Krug u krugu dekoracija

  Poslednji blogovi

  Jedan krug dekoracija
  Časovnik, kafa i laptop

  Rok za prelazak na e fakture

  Biće teško zamisliti da više nismo u obavezi da štampamo fakturu u nekoliko primeraka, kako za ličnu arhivu, tako ni za knjigovođu, ni za klijenta. Sistem elektronskog fakturisanja obuhvata ne samo izradu, primanje i slanje e faktura, već i evidentiranje obračuna PDV, koji će biti moguć samo i isključivo na osnovu e faktura. Važno je početi sa primenom Zakona u predviđenom roku, jer u uprotnom slede novčane kazne svim subjektima javnog i privatnog sektora koji ne ispoštuju proceduru vezanu za elektronsko fakturisanje.

  Ruke na tastaturi pri radu na računaru

  Kako napraviti e-fakturu

  U prethodnom blogu mogli ste da pročitate šta je sve potrebno da uradite kako biste se prijavili na SEF i povezali ga sa svojim nalogom na eKompanija aplikaciji. Sada Vam donosimo detaljno uputstvo koje će Vam pomoći da napravite svoju prvu elektronsku fakturu. Ideja sistema eKompanije jeste da u nekoliko klika kreirate svoju izlaznu fakturu, koja će automatski biti sačuvana i na eKompanija nalogu i u SEF sistemu, te biti poslata pravnom licu koji je korisnik Vašeg proizvoda ili usluge.

  Ilustracija korisnik - eKompanija cloud - SEF (Sistem elektronskih faktura)

  Kako da se registrujete i prijavite na SEF

  Kako je sistem fiskalizacije izazvao velike glavobolje vlasnicima firmi i zaposlenima zbog čekanja kraja roka za uvođenje fiskalne kase, savetujemo da na SEF sistem pređete već sada, dok imate vremena da natenane pripremite svoje poslovanje i obučite zaposlene, da biste bili u potpunosti spremni za primenu Zakona od 01. januara. Iz tog razloga, donosimo Vam detaljno uputsvo o postupku povezivanja sa SEF sistemom.

  Zakažite besplatnu prezentaciju

  Isprobajte eKompaniju